Όλες οι υπηρεσίες της DHL σε μία νέα εξελιγμένη πλατφόρμα

Το MyDHL+ απλοποιεί τη διαδικασία των διεθνών αποστολών σας

Συνδυάζει τα πιο γνωστά εργαλεία της DHL σε μια ενιαία, φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα

Αθήνα – 1η Νοεμβρίου 2018

Η DHL, η εταιρεία ηγέτης στις διεθνείς ταχυμεταφορές, παρουσιάζει την εφαρμογή MyDHL +, μια κορυφαία παγκόσμια εφαρμογή διαχείρισης αποστολών, η οποία μετατρέπει σε γρήγορη και εύκολη υπόθεση, τη συνήθως πολύπλοκη διαδικασία προετοιμασία διεθνών αποστολών.

Οι πελάτες της DHL Express, είτε μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας, μπορούν να επωφεληθούν από το MyDHL + και την έξυπνη, βελτιωμένη λειτουργία του, η οποία μεταφράζεται σε λιγότερα βήματα και σημαντικά μεγαλύτερη λειτουργικότητα από ό, τι έχει προσφέρει η εταιρεία μέσω των εφαρμογών της έως σήμερα. Αντί να χρειάζεται πρόσβαση σε διαφορετικές εφαρμογές για εισαγωγή και εξαγωγή όπως γινόταν έως σήμερα, οι πελάτες μπορούν απλά να συνδεθούν στο MyDHL+, να εισάγουν ένα μοναδικό όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης και να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση σε μια ισχυρή γκάμα online εργαλείων logistics.

 

Όπως αναφέρει ο Στέλιος Χρονόπουλος, Διευθυντής τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης Ηλεκτρονικών Λύσεων DHL Express Ελλάδας «Χρησιμοποιώντας πληροφορίες από χιλιάδες πελάτες μας με διεθνείς αποστολές, αναπτύξαμε μια γρήγορη και αποδοτική πλατφόρμα διαχείρισης αυτών, ώστε οι ίδιοι να παραμένουν αναπόσπαστοι σε δράσεις που αφορούν στην ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Σε έναν ψηφιακό κόσμο, με ολοένα περισσότερες απαιτήσεις αλλά και ευκαιρίες, μια απλούστερη εμπειρία στο διαδίκτυο αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο. Κάθε τμήμα και λειτουργία της επιχείρησης ενός πελάτη - από το τμήμα αλληλογραφίας και τη διοίκηση έως το λογιστήριο και την τιμολόγηση - μπορεί να επωφεληθεί από την ποικιλία των διαθέσιμων online εργαλείων αποστολής της DHL, τα οποία τους βοηθούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους, να βελτιώσουν τις επιδόσεις της επιχείρησής τους και τελικά να βελτιώσουν τις εμπορικές τους συναλλαγές και πέρα από τα σύνορα της χώρας τους»

Το MyDHL+ Προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη

Το νέο MyDHL+ σχεδιάστηκε για να είναι ευέλικτο, αποτελεσματικό και ευχάριστο στην χρήση. Οι σχεδιαστές έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ευκολία χρήσης και την προηγμένη λειτουργικότητα. Ο στόχος ήταν να εξοικονομηθεί χρόνος και να μειωθεί η ταλαιπωρία των πελατών - ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ιδιώτη πελάτη που πραγματοποιεί διεθνή αποστολή για πρώτη φορά  ή για έναν εγγεγραμμένο εταιρικό πελάτη που χρησιμοποιεί καθημερινά τις υπηρεσίες της DHL.  Για παράδειγμα, οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν τον πίνακα ελέγχου της πλατφόρμας τους και να βάλουν τις πιο σημαντικές και συχνά χρησιμοποιούμενες πληροφορίες και εργαλεία - βοηθώντας τους να δημιουργούν γρήγορα εξαγωγές και εισαγωγές, να λάβουν πληροφορίες τιμοκαταλόγου και να ενημερώνονται για την πορεία της αποστολής τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόζουν το μενού με χρήσιμους συνδέσμους (links), να βλέπουν το ιστορικό αποστολών και πολλά άλλα.

Βασικά Χαρακτηριστικά:
    • Ενιαία πλατφόρμα για όλα τα βήματα και διαδικασίες αποστολής
    • Νέα, μοντέρνα σχεδίαση με ξεκάθαρες πληροφορίες
    • Απλοποιημένος έλεγχος για μεγάλες εταιρίες
    • Διαδραστικό περιβάλλον που αναγνωρίζει γρήγορα και εφαρμόζει τις προτιμήσεις των χρηστών
    • Ενσωματωμένα εργαλεία για τον υπολογισμό της αξίας αποστολής και του χρόνου παράδοσης στον προορισμό
    • Εργαλεία παρακολούθησης αποστολής σε πραγματικό χρόνο
    • Ολοκληρωμένα βιβλία διευθύνσεων και καταλόγους
    • Δημιουργία όλων των απαραίτητων τελωνειακών εγγράφων, με δυνατότητα αποθήκευσης πληροφοριών για μελλοντική χρήση

Επισκεφθείτε τώρα MyDHL+

DHL - 50 Years
Δείτε το video Play 50 years DHL video
Η DHL ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
WE ARE CERTIFIED!
Copyright 2018 DHL Express. All rights reserved Αριθμός ΓΕΜΗ 122186701000