Η DHL Express Ελλάδας, σε δράση αναδάσωσης στο νησί των Σπετσών!

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και με σύμμαχο την καλή διάθεση, πάνω από 50 εθελοντές εργαζόμενοι της DHL Express Ελλάδας, Σπετσιώτες κάτοικοι, μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων καθώς και πλήθος άλλων πολιτών συμμετείχαν στην αναδάσωση των Σπετσών την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018.

Η δενδροφύτευση ήταν μία πρωτοβουλία της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon σε συνεργασία με τον Δήμο Σπετσών, υπό την έγκριση του αρμόδιου Δασαρχείου και με την υποστήριξη του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του ΣΚΑΙ. Έλαβε χώρα σε μήκος 2,5χλμ στον περιφερειακό δρόμο του νησιού, σε μια γνώριμη και αγαπημένη διαδρομή για τους συμμετέχοντες των αγώνων που διοργανώνει στο νησί το Spetses mini Marathon. Κλιμάκιο του Δασαρχείου Πόρου, αλλά και δασολόγοι της Φιλοδασικής Ένωσης Αθηνών, του αρχαιότερου περιβαλλοντικού συλλόγου της χώρας, έδωσαν οδηγίες για να φυτευτούν τα 1200 δέντρα που συγκέντρωσαν οι συμμετέχοντες. Η DHL Express στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της «One, two tree» που έχει στόχο να φυτευτούν 1.000.000 δέντρα σε όλο τον πλανήτη μέσα στο 2018, συνέβαλε ουσιαστικά σε αυτή τη προσπάθεια, τόσο με τη μεταφορά των δέντρων, όσο και μεγάλο αριθμό εργαζομένων, που εθελοντικά ταξίδεψαν από την Αθήνα για να βοηθήσουν.

Μετά την ολοκλήρωση της δενδροφύτευσης, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη δήλωσε: «Θα θέλαμε να δώσουμε ένα μεγάλο «μπράβο» σε όλους όσοι συμμετείχαν στον ευγενή σκοπό της αναδάσωσης του αγαπημένου μας νησιού, τον Δήμο, τους Σπετσιώτες, τους εθελοντές, τα σχολεία του νησιού και τους πολιτες. Νιώθουμε εξαιρετικά χαρούμενοι για την παρουσία τους».

Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, Ελευθέριος Σαμαράς σχολίασε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι για τη σημερινή εθελοντική μας ενέργεια, η οποία αγκαλιάστηκε θερμά και από τους εργαζόμενούς μας! Η DHL Express Ελλάδας αποτελεί ένα σημαντικό κρίκο στην παγκόσμια προσπάθεια του Ομίλου της Deutsche Post DHL κάτω από τη στρατηγική “GoGreen”, προκειμένου να φυτευτούν 1 εκατομμύριο δέντρα έως το τέλος του 2018!»

DHL - 50 Years
Δείτε το video Play 50 years DHL video
Η DHL ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
WE ARE CERTIFIED!
Copyright 2018 DHL Express. All rights reserved Αριθμός ΓΕΜΗ 122186701000