Η DHL ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον παγκοσμίως!

Η DHL Express, o κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών διεθνών ταχυμεταφορών αναγνωρίστηκε από τους οργανισμούς Great Place to Work® και FORTUNE ως το τέταρτο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον παγκοσμίως για το 2019. Είναι η Εταιρεία ηγέτης στον κλάδο των logistics, προσφέροντας ένα ασυναγώνιστο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών στους πελάτες της, με εθνικές και διεθνείς αποστολές δεμάτων, λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, οδικές, αεροπορικές και θαλάσσιες ταχυμεταφορές αλλά και πλήρη διαχείριση βιομηχανικής εφοδιαστικής αλυσίδας. Με περίπου 380.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, η DHL συνδέει ανθρώπους και επιχειρήσεις με ασφάλεια και αξιοπιστία, διευκολύνοντας τη ροή των παγκόσμιων συναλλαγών.

Κάθε χρόνο λοιπόν, το Great Place to Work®, μία παγκόσμια εταιριά αναλύσεων και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, αξιολογεί την εργασιακή εμπειρία των εργαζομένων μέσω του προγράμματος πιστοποίησής τους. Το 2019, πάνω από 8.000 οργανισμοί συμμετείχαν στη διαδικασία έρευνας, αντιπροσωπεύοντας τις φωνές 12 εκατομμυρίων εργαζομένων παγκοσμίως. Από αυτή την ομάδα επιχειρήσεων, έχουν επιλεγεί οι 25 καλύτεροι χώροι εργασίας παγκοσμίως. Η αξιολόγηση βασίζεται στο κύριο κριτήριο της Εμπιστοσύνης, αναλύοντας τη σχέση των υπαλλήλων με τη διοίκηση, με τους συναδέλφους αλλά και το αντικείμενο της εργασίας τους. Αυτή τη χρονιά, η DHL Express κατατάσσεται στη λίστα ως ένας από τους καλύτερους εργασιακούς χώρους παγκοσμίως, για τρίτη συνεχόμενη φορά.

«Αυτή η επιτυχία και μάλιστα για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι μια τεράστια πηγή υπερηφάνειας για όλους στην DHL Express», λέει ο John Pearson, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express. «Είναι επίσης μια ισχυρή απόδειξη ότι η κουλτούρα αναγνώρισης των εργαζομένων μας αποτελεί τον βασικό μας οδηγό για την ικανοποίησή τους. Περισσότεροι από 100.000 εργαζόμενοι βρίσκονται στο επίκεντρο της επιχείρησής μας και αποτελούν τον σημαντικότερο παράγοντα της παγκόσμιας επιτυχίας μας. Αυτοί είναι που βάζουν πάθος στη δουλειά τους με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών μας, για να τους προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα εξυπηρέτησης - κάθε μέρα και παντού».

«Η πρόθεσή μας ήταν πάντοτε να είμαστε εργοδότης επιλογής», λέει η Regine Buettner, Αντιπρόεδρος HR, Global, DHL Express. «Θέλουμε η DHL Express να είναι ένα περιβάλλον στο οποίο οι άνθρωποι να θέλουν να εργαστούν και να απολαμβάνουν να έρχονται στην εργασία τους καθημερινά. Αυτό το επιτύχαμε ακολουθώντας μια πολύ απλή στρατηγική που ξεκινάει από τα «άτομα που έχουν υψηλά κίνητρα» και αυτό με τη σειρά του μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή κουλτούρα στην επιχείρησή μας. Η νοοτροπία υψηλής απόδοσης αντηχεί σε ολόκληρο τον κόσμο και οι άνθρωποι μας χαρακτηρίζονται από μια αληθινή αίσθηση πάθους και αποφασιστικότητας – κάτι που συνεχίζει να αναγνωρίζει το Great Place to Work, γεγονός που με κάνει απίστευτα υπερήφανη».

«Αν σκεφτεί κανείς τι κάνουν καθημερινά πάνω από 100.000 άτομα στην DHL, σε περισσότερες από 220 χώρες, για την παράδοση αγαθών και υπηρεσιών από τις πιο αστικές έως τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου, ίσως αυτή είναι η πιο Διεθνής Εταιρεία στον κόσμο. Αν αναλογιστείτε όλες τις γλωσσικές, πολιτιστικές, καιρικές και νομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά, και παρόλα αυτά, είναι σε θέση να συνδέουν τους ανθρώπους και να βελτιώνουν τη ζωή τους (βάζοντας πάνω από όλα τους εργαζόμενους τους), είναι σαφώς μία από τις πιο εκπληκτικές εταιρείες στον κόσμο. Το 92% των ανθρώπων τους, από τα άτομα που εργάζονται στην κορυφή της εταιρίας μέχρι και αυτά που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, λένε ότι είναι ένα Σπουδαίο Περιβάλλον Εργασίας για Όλους. Το μυστικό τους; Το γεγονός ότι οδηγούνται πάντα από τα κίνητρα τους και διαθέτουν το πιο καινοτόμο και ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον κόσμο ("Certified International Specialist")», λέει ο Michael Bush, Διευθύνων Σύμβουλος του Great Place to Work.

DHL - 50 Years
Play video Play 50 years DHL video
DHL is proud to sponsor
WE ARE CERTIFIED!
Copyright 2018 DHL Express. All rights reserved Αριθμός ΓΕΜΗ 122186701000