”Miles for Smiles” Μία Εθελοντική Δράση Προσφοράς από την DHL Εxpress για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Miles for Smiles” Μία Εθελοντική Δράση Προσφοράς από την DHL Εxpress για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική δράση προσφοράς “Miles for Smiles” από την DHL Express, με σκοπό τη στήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η ποδηλατική ομάδα εθελοντών εργαζομένων της DHL Express έθεσε ένα δύσκολο στόχο, τον οποίο και έφερε εις πέρας προκειμένου να στηρίξει τα χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Επτά εθελοντές εργαζόμενοι, μέλη της ποδηλατικής ομάδας της DHL Express, διένυσαν σε 4 ημέρες, από τις 12 έως και τις 15 Ιουνίου 2018, 489 χλμ. Μέσα σε 22 ώρες διέσχισαν 7 πόλεις της Βορείου Ελλάδος και μετέφεραν το μήνυμα του Οργανισμού.

Με ενθουσιασμό, ενέργεια και έντονο το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς, οι επτά ποδηλάτες ξεκίνησαν την ποδηλατική διαδρομή από την πόλη της Ξάνθης και συνέχισαν στην Καβάλα, την Δράμα, το Ροδολίβος, την Λάρισα, την Κατερίνη και την Βέροια. Ο τερματισμός της διαδρομής πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Στον Λευκό Πύργο υποδέχθηκαν όλοι μαζί οι άνθρωποι της DHL Express και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» την ομάδα, η οποία βραβεύθηκε από τον κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, Πρόεδρο Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τον κ. Ελευθέριο Σαμαρά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας. Ο κ. Γιαννόπουλος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην ομάδα της DHL Express για τη συνεχή στήριξη και προσφορά στον Οργανισμό.

Όπως ανέφερε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, κ. Ελευθέριος Σαμαράς «Συνεχίζουμε με ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά τη στήριξή μας στο Χαμόγελο του Παιδιού και το σπουδαίο έργο του, αυτή τη φορά με μία ιδιαίτερη ποδηλατοδρομία, το «Miles for Smiles». Παρακινημένοι από τις αξίες της DHL Express, η προσπάθεια, η ομαδική δουλειά μα κυρίως η εθελοντική συμμετοχή είναι τα εργαλεία μας, για να επιτύχουμε ακόμη έναν στόχο, ανταποκρινόμενοι στην κοινωνική ευθύνη που μας αναλογεί ως εταιρεία ηγέτης. Είμαστε δίπλα στο Χαμόγελο και αυτή τη φορά… ιδρώσαμε για να το αποδείξουμε!»



Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», δήλωσε «Η DHL Express, εδώ και αρκετά χρόνια, είναι μέλος της οικογένειας του «Χαμόγελου». Για όλους εμάς αποτελεί μια εταιρεία παράδειγμα προς μίμηση γιατί αποδεικνύει έμπρακτα το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και της προσφοράς. Από την πρώτη επαφή με την διοίκηση αναπτύχθηκαν ισχυροί δεσμοί, ενώ όλη η οικογένεια της DHL αγκάλιασε το «Χαμόγελο». Ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμά μας και στηρίζει πολύπλευρα και σταθερά τις δράσεις του Οργανισμού. Για μία ακόμη φορά αποδεικνύουν έμπρακτα την υποστήριξή τους μέσω της εθελοντικής δράσης προσφοράς «Miles for Smiles». Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ποδηλάτες για αυτή την πρωτοβουλία και την στήριξη, αλλά και την διοίκηση της DHL για την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία που την χαρακτηρίζει».

Ο επιτυχής τερματισμός της δράσης, μεταφράστηκε σε ένα ποσό δωρεάς προς τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκ μέρους της εταιρείας. Παράλληλα, σε όλες τις πόλεις σταθμούς, από τις οποίες πέρασε η ποδηλατική ομάδα πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και υποστηρίζει ο Οργανισμός. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν στα καταστήματα της DHL Express θα ενισχύσουν τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Οργανισμού. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της ενέργειας “Miles for Smiles”, πραγματοποιήθηκε κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση του έργου του Οργανισμού αποστέλλοντας μήνυμα τη λέξη DHL στον αριθμό 19810.











DHL - 50 Years
Δείτε το video Play 50 years DHL video
Η DHL ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
WE ARE CERTIFIED!
Copyright 2018 DHL Express. All rights reserved Αριθμός ΓΕΜΗ 122186701000