Η DHL Express παραμένει και το 2022 Νο. 1 Best Workplace™

Η DHL Express παραμένει και το 2022 Νο. 1 Best Workplace

• Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η εταιρεία βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας κατάταξης Great Place to Work™

• Η υπερηφάνεια και η δέσμευση των εργαζομένων στην DHL Express είναι το αποτέλεσμα μιας κουλτούρας σεβασμού και εκτίμησης στο χώρο εργασίας

Βόννη/Γερμανία, 13 Οκτωβρίου 2022: Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η DHL Express, ο κορυφαίος διεθνής πάροχος ταχυμεταφορών στον κόσμο, ανακηρύχθηκε ο νούμερο ένα καλύτερος χώρος εργασίας παγκοσμίως, βάσει της λίστας που δημοσιεύεται από το Great Place to Work™ (GPTW), σε συνεργασία με το περιοδικό Fortune.

«Η αναγνώριση από τον οργανισμό Great Place to Work™ επιβεβαιώνει τις συνεχείς προσπάθειες και την αφοσίωσή μας στη δημιουργία ενός θετικού και δίκαιου περιβάλλοντος εργασίας, χωρίς αποκλεισμούς. Για μια εταιρεία 120.000 υπαλλήλων, που δραστηριοποιείται σε 220 χώρες με διαφορετικές συνθέσεις, αυτό είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα», δήλωσε ο John Pearson, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express. «Από την έναρξη της πανδημίας και των διαφόρων γεωπολιτικών προκλήσεων, κάθε άνθρωπος που εμπλέκεται στην εφοδιαστική αλυσίδα, από τους διανομείς στο δρόμο μέχρι τους εργαζομένους στις αποθήκες μας και από τους προϊσταμένους και τις ομάδες συντονισμού, έπαιξε καθοριστικό ρόλο, βοηθώντας τον κόσμο να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα του κλάδου. Είμαστε μια εταιρεία που δίνει προτεραιότητα στους ανθρώπους και η δημιουργία κινήτρων στους εργαζομένους, παραμένει το κλειδί για την αριστεία των υπηρεσιών μας παγκοσμίως.  Αν και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για το επίτευγμα μας, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και να επενδύουμε στην περαιτέρω διαμόρφωση, του καλύτερου δυνατού εργασιακού περιβάλλοντος για τις ομάδες μας».

Η αναγνώριση της εργασίας των υπαλλήλων της, είναι το κλειδί στην DHL Express και για αυτό η εταιρεία επενδύει κάθε χρόνο σε μια σειρά από πρωτοβουλίες εργαζομένων: Η πρωτοβουλία «DHL's Got Heart» δίνει τη δυνατότητα και ενθαρρύνει τους συναδέλφους να ενισχύουν διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς, τους οποίους με πάθος υποστηρίζουν. Η ιδέα του «DHL4All», επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας κοινής κουλτούρας, που περιλαμβάνει το σύνολο των εργαζομένων, ανεξαρτήτως από την εθνικότητα, τις ικανότητες, το φύλο ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους και αποτελεί ισχυρό μοχλό για δίκαιες και χωρίς αποκλεισμούς πρακτικές. Επιπλέον, το πρόγραμμα «Certified International Specialist» (CIS), περιλαμβάνει εμπνευσμένο περιεχόμενο εκπαίδευσης, που παρέχεται από ανώτερα στελέχη – οι εργαζόμενοι ενισχύονται με τη γνώση που χρειάζονται, για να προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών την κάθε ημέρα.

Από τότε που μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα του World's Best το 2017, η DHL Express τετραπλασίασε τον αριθμό των εργαζομένων που ερωτήθηκαν και τον αριθμό των χωρών που συμμετείχαν, επηρεάζοντας θετικά τους περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, από το σύνολο των πολυεθνικών εταιρειών Great Place to Work™ που αξιολογήθηκαν το 2022. Είναι το μοναδικό βραβείο εταιρικής κουλτούρας στον κόσμο που επιλέγει τους νικητές με βάση τη δίκαιη μεταχείριση των εργαζομένων. Οι εταιρείες αξιολογούνται ως προς την ικανότητά τους να δημιουργούν μια εξαιρετική εργασιακή εμπειρία, που δεν επηρεάζεται από τη φυλή, το φύλο, την ηλικία, το επίπεδο αναπηρίας ή οποιαδήποτε άλλη πτυχή της ταυτότητας του εργαζομένου ή του εργασιακού του ρόλου.

«Για εταιρείες που απασχολούν υπαλλήλους σε παγκόσμια επίπεδο, η επίτευξη μιας σταθερής εμπειρίας για κάθε εργαζόμενο, είναι αναλογικά πιο δύσκολη - και εντυπωσιακή», δήλωσε ο Michael Bush, Διευθύνων Σύμβουλος της Great Place to Work™. «Παρά τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παγκόσμιες επιχειρήσεις το 2022, η DHL Express έχει αποδείξει σε όλο τον κόσμο, ότι είναι ένας εξαιρετικός χώρος εργασίας! Τέτοια υποδειγματικά επιτεύγματα υποστηρίζονται από μια εξαιρετική κουλτούρα και ένα φιλόξενο και περιποιητικό περιβάλλον από την πρώτη κιόλας μέρα, θέτοντας ως κορυφαίες προτεραιότητες την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα και τη δικαιοσύνη στον επίκεντρο της εμπειρίας όλων των εργαζομένων, σε όλο τον κόσμο».

DHL - 50 Years
Δείτε το video Play 50 years DHL video
Η DHL ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
WE ARE CERTIFIED!
Copyright 2018 DHL Express. All rights reserved Αριθμός ΓΕΜΗ 122186701000