Kids’ Day: Μία ημέρα για κολύμπι στην πισίνα με παιδιά από το 165ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών!

Εφόσον η πρόθεση υπήρχε έλειπε η ιδέα, η οποία ήρθε από την Πρωταθλήτρια κολύμβησης και δασκάλα στο 165ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, Μάρθα Μάτσα.

Έτσι, την Τρίτη 14 Μαΐου η Μάρθα και οι εθελοντές της Εταιρείας βρέθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης με 34 παιδιά προσφύγων, τα οποία άφησαν πίσω τους τη φρίκη του πολέμου και έφτασαν στη χώρα μας παλεύοντας στην κυριολεξία για τη ζωή τους με τα κύματα της θάλασσας. Στόχος της προσπάθειας ήταν να καλυφθούν – όσο αυτό είναι δυνατό - οι άσχημες αναμνήσεις τους, μαθαίνοντας πλέον το νερό ως... παιχνίδι!

Σκουφάκι, γυαλάκια, μαγιώ και μπουρνούζι ήταν ο εξοπλισμός που προσφέρθηκε στους μικρούς κολυμβητές και με τη βοήθεια του επαγγελματικού προσωπικού του κολυμβητηρίου η... προπόνηση ξεκίνησε! Δύο ώρες μετά, το ξέγνοιαστο αυτό μεσημέρι τελείωσε με ένα χαρούμενο γεύμα για όλους τους μικρούς αθλητές!

Δε χρειάζεται προσπάθεια, κόπο ή χρήματα… Όμορφες ημέρες σαν αυτή θα ξημερώνουν πάντα, όσο υπάρχουν άνθρωποι που κρατάνε ζωντανό το χρώμα  αυτού του κόσμου: το παιδικό χαμόγελο!

DHL - 50 Years
Δείτε το video Play 50 years DHL video
Η DHL ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
WE ARE CERTIFIED!
Copyright 2018 DHL Express. All rights reserved Αριθμός ΓΕΜΗ 122186701000