Best Workplaces 2018

Best Workplaces 2018: Η DHL βραβεύτηκε ως η εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Την πρώτη θέση έλαβε η DHL Express Ελλάδας στην κατηγορία μεγάλων επιχειρήσεων (250+ εργαζόμενοι) στη 16η έρευνα Best Workplaces
Η εταιρεία διακρίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία της, από το θεσμό Great Place to Work®

Αθήνα, 25 Απριλίου, 2018: Η DHL Express, ο παγκόσμιος ηγέτης των ταχυμεταφορών και logistics, έλαβε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων, από το θεσμό Great Place to Work® στα πλαίσια της 16ης έρευνας Best Workplaces.
Το αποτέλεσμα της έρευνας προκύπτει τόσο από την αξιολόγηση του θεσμού όσο και από εκείνη των ίδιων των εργαζομένων, οι οποίοι απαντούν ανώνυμα σε ερωτηματολόγιο που εξετάζει πέντε βασικούς παράγοντες – κριτήρια στο περιβάλλον της εταιρείας: την αξιοπιστία, το σεβασμό, τη δικαιοσύνη, την υπερηφάνεια και τη συντροφικότητα.
Αξίζει να σημειωθεί πως στις παραπάνω διαστάσεις του μοντέλου για το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον, οι δείκτες της DHL Express ξεπέρασαν κατά πολύ το 90%, γεγονός που της χάρισε την πρωτιά ανάμεσα στις υπόλοιπες εταιρείες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό.
Σχετικά με την παραπάνω διάκριση η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας, κα Κάτια Λαμπροπούλου, δήλωσε «για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία μας διακρίνεται ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Φέτος κατακτήσαμε την κορυφή και για εμάς αυτό δεν είναι το τέλος του δρόμου αλλά η αρχή. Οι άνθρωποί μας είναι υπερήφανοι που ανήκουν στην οικογένεια της DHL Express και η δική μας υπόσχεση είναι να κρατήσουμε ισχυρό αυτό το συναίσθημα. Θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε κάθε χαρά αλλά και κάθε πρόκληση με το δικό μας μοναδικό τρόπο: όλοι σαν ένας!»
Μεταξύ άλλων, οι εργαζόμενοι της DHL Express Ελλάδας, ανέδειξαν μέσα από την έρευνα ως σημαντικά στοιχεία την αναγνώριση, τη δίκαιη και ισότιμη μεταχείριση, την ασφάλεια μέσα από τις συνεχείς και σταθερές παροχές της εταιρείας, τη συνεχή ανάπτυξή τους με συγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά και το έντονο αίσθημα της «οικογένειας» σε εκδηλώσεις διασκέδασης ή και προσφοράς προς την κοινωνία.
Η τελετή απονομών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Απριλίου, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου με περισσότερους από 400 καλεσμένους-εκπρόσωπους εταιρειών, που διακρίθηκαν.

DHL - 50 Years
Δείτε το video Play 50 years DHL video
Η DHL ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
WE ARE CERTIFIED!
Copyright 2018 DHL Express. All rights reserved Αριθμός ΓΕΜΗ 122186701000