Best Workplace

H DHL Express Ελλάδας ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς αφού βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη θέση της κατηγορίας της (μεγάλες εταιρείες, 250+ εργαζόμενοι)!

Θυμίζουμε πως τα 2/3 της τελικής κατάταξης προκύπτουν από το αποτέλεσμα ανώνυμων ερωτηματολογίων που μοιράζονται στο σύνολο των εργαζομένων και εξετάζονται χαρακτηριστικά του εργασιακού περιβάλλοντος όπως η αξιοπιστία, η δικαιοσύνη, η υπερηφάνεια, ο σεβασμός και η συντροφικότητα. Η συμμετοχή στην έρευνα ξεπέρασε το 90% ενώ η βαθμολογία της Εταιρείας σε όλα τα παραπάνω στοιχεία προς εξέταση, αρίστευσε με βαθμούς 9 και 10 (σε κλίμακα του 10)!

Για την DHL Express το να είσαι Εργοδότης Επιλογής με συνέπεια είναι στρατηγικός στόχος που γίνεται πράξη καθημερινά! Όπως συνηθίζουμε να λέμε «Όλοι μαζί σαν Ένας» αντιμετωπίζουμε κάθε πρόσκληση ή εμπόδιο αλλά γιορτάζουμε και κάθε επιτυχία!

Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια με διάρκεια και κυρίως κοινές αξίες που ξεκινούν από μία κοινή αφετηρία: τον Σεβασμό!

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ λοιπόν, στους ανθρώπους μας για την αναγνώριση μας ως No1 Best Workplace στη χώρα, αλλά και στον έγκυρο θεσμό του Great Place to Work για την τιμή να αξιολογήσει τόσο θετικά την προσπάθεια μας!

DHL - 50 Years
Δείτε το video Play 50 years DHL video
Η DHL ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
WE ARE CERTIFIED!
Copyright 2018 DHL Express. All rights reserved Αριθμός ΓΕΜΗ 122186701000