Η DHL στα «backstage» της 25ης ταινίας του James Bond

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2020 - Από το Casino Royale (2006), οι διεθνείς ειδικοί της DHL Express είναι υπεύθυνοι για όλες τις μεταφορές που απαιτούνται ώστε να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα των ταινιών 007. Για τη νέα ταινία No time to die – που βγαίνει στις αίθουσες της Ελλάδας 2 Απριλίου - η DHL μετέφερε οτιδήποτε χρειάστηκε σε όλο τον κόσμο δια αέρος, ξηράς και θαλάσσης, με ακρίβεια και συνέπεια υπηρετώντας τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα της παραγωγής.

Η DHL ως Συνεργάτης Μεταφορών φρόντισε ώστε ο σωστός εξοπλισμός, να βρίσκεται στο σωστό σημείο, τη σωστή ώρα. Οι μεταφορές έγιναν ανάμεσα σε Νορβηγία,  Τζαμάικα, Ιταλία και σε διάφορα μέρη της Αγγλίας.Με αφορμή τη συνεργασία DHL – James Bond, ο Frank Appel, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Deutsche Post DHL, τόνισε ότι: «Η ακρίβεια και η συνέπεια είναι ζωτικής σημασίας για κινηματογραφικές παραγωγές αυτού του βεληνεκούς. Χάρη στο διεθνές δίκτυο που διαθέτουμε και τις άψογα συντονισμένες διαδικασίες που εκτελούν τα επιτελεία αεροπορικών, θαλάσσιων και οδικών μεταφορών μας, η DHL ανταποκρίνεται απόλυτα σε αυτές τις απαιτήσεις. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για πέμπτη φορά βοηθήσαμε τον διάσημο Μυστικό Πράκτορα στην αποστολή του να σώσει τον κόσμο».

Από την πλευρά του, ο John Meller, επικεφαλής των υπηρεσιών Logistics της DHL για την ταινία No Time To Die, δήλωσε: «Η εταιρία μας είναι η πλέον ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει οτιδήποτε χρειάζεται μια κινηματογραφική παραγωγή για να κινηθεί, είτε οδικώς, είτε αεροπορικώς ή μέσω θαλάσσης. Για επείγουσες αποστολές χρησιμοποιούμε το Express δίκτυό μας, ενώ φροντίζουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά και να αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας στις υπηρεσίες μεταφορών. Η συνεργασία με την παραγωγή των ταινιών James Bond, αποτέλεσε μια υπέροχη ευκαιρία να δείξουμε για μία ακόμη φορά τι μπορούμε να καταφέρουμε».

DHL - 50 Years
Play video Play 50 years DHL video
DHL is proud to sponsor
WE ARE CERTIFIED!
DHL ISO Certifications
Copyright 2018 DHL Express. All rights reserved Αριθμός ΓΕΜΗ 010203060

DHL Express respects your privacy

Our website uses cookies to improve your online experience, to enable sharing on social media and to improve the effectiveness of our campaigns. If you agree to this, please click “agree’. If you do not agree to this, please click “disagree”. The “details” button gives you a brief explanation of the above